Jouw plek voor heerlijk

Restaurant op strand

Strandpaviljoen ‘t Centrum ligt aan het bruisende winkelcentrum van Katwijk aan Zee. Uniek om na het winkelen even neer te strijken voor een heerlijk bakje koffie, lunch of diner met gegarandeerd uitzicht op zee

 • Zeezicht

  Bij ons heb je gegarandeerd zicht op zee!

 • Nieuw paviljoen

  In 2018 heeft 't Centrum een gloednieuw paviljoen neergezet, om zijn klanten nog beter te kunnen bedienen

 • Goed eten

  Want daar houden we zelf ook van! Al onze gerechten worden bereid met kwaliteitsvlees en vis.

 • Plezier voor de kids

  Naast dat het strand een geweldige plek is om te genieten met de kinderen, heeft 't centrum ook een aantal speelattributen voor het terras staan. Als ze hongerig worden, kunnen ze uiteraard terecht voor heen heerlijk kindermenu

Van onze gasten

Elke keer als ik in Katwijk kom, ga ik 's morgens een lekker en gezellig bakkie doen bij 't Centrum. Ik word er altijd gastvrij en hartelijk ontvangen. 's Avonds ga ik ook altijd eten bij 't Centrum. Een heerlijk sateetje gaat er altijd in. Het is altijd gezellig en lekker druk. Je word er vriendelijk en gezellig ontvangen. Kortom 5 sterren van mij voor 't Centrum.


Heerlijk gegeten, pistoletje met kip was echt super lekker en behoorlijk groot! Is zijn geld meer dan waard. Vriendelijke bediening en we hoefden ondanks de drukte niet lang te wachten.


Hele leuke tent, vriendelijke bediening en een top "Uitsmijter 't Centrum". Daarvoor komen wij uit Aalsmeer.


Een top locatie met heerlijk eten en het personeel is zeer vriendelijk en beleefd. Ze hebben hier de beste varkenshaas sate echt top. Wij komen snel weer terug.

Trek gekregen?

Laat ons weten dat je langskomt, dan houden wij een tafeltje voor je vrij!

Reserveer